Over
kwekerij
Duineveld

Onze historie

Kwekerij Duineveld is een familiebedrijf die inmiddels al drie generaties oud is. Na een verwoestende brand in 2010 is het toenmalige bloembollenkwekerij bedrijf in zijn geheel verloren gegaan. Hieruit is het bedrijf ontstaan zoals wij die nu kennen. Na de brand is ervoor gekozen om te stoppen met de buitenteelt van bloembollen en in plaats daarvan zijn wij ons gaan specialiseren in de bloembollen op pot productie.

Naast de bloembollen op pot hebben wij in 2013 besloten om te beginnen met de particuliere verkoop van eenjarige perkplanten, om zo jaar rond onze kassen te benutten.

Inmiddels is onze kwekerij uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving waarbij kwaliteit en service altijd vooraan staan.

Eenjarige en vaste planten

Onze eenjarige zomerbloeiers kweken wij zelf op. Inmiddels kweken wij ruim 150 verschillende soorten en kleuren eenjarige perkplanten in potten, hanging baskets , wandzakken en hangpotten welke wij particulier aan huis verkopen in onze ruim opgestelde kas. Wij streven hierbij naar topkwaliteit perkplanten met de daar bijbehorende service voor u op maat. Klaar om uw tuin, terras of veranda op te fleuren.

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment en mooie winkelruimte? Kom dan gezellig langs bij ons in de kas.